Do třetice o reklamě

Až bude teplo, tak to uvidíte.

14 nehty2b

      Až slečinka sundá punčocháče a tlusté ponožky a kabát a kozačky, až si vezme krátkou sukni a sandálky, tak to uvidíte.
   Uvidíte to, když za ní půjdete rozpálenou letní ulicí, uvidíte to, když si lehne na koupališti na lehátko, uvidíte to, když si v trolejbusu přehodí nohu přes nohu, uvidíte to u Krejcárků na zahrádce, kam chodíme na zmrzlinu a u těch Krejcárků to uvidíte úplně nejlíp, protože slečinka si tam vždycky natáhne nohy až úúúplně na protější zídku a takhle pohodlně natažená si pochutnává na té úžasné krejcárkové zmrzlině a kolem nás příjemně pofukuje a vánek slečince zlehka čechrá vlasy, lehounce si pohrává s tou její sukní, sukně se všelijak legračně třepotá a nadzvedává, ale vy se samozřejmě nebudete dívat pod tu její sukni, tam nic neuvidíte, vy se musíte podívat směrem úplně opačným, vydáte se po té slečinky opálené noze na druhou stranu, sklouznete po té její hladké noze níž a ještě níž, až uvidíte kotník, ale tam se taky nezastavujte, tam to ještě není, tam je akorát modrý motýlek, kterého si slečinka nechala udělat loni v létě, ale ten to není, vy se musíte dát od kotníku dál, dáte se tou malou úžlabinkou, co vede k prsteníčku, a to už jste fakt hodně blízko, ještě vám zbývá zahnout kousek doprava, ještě kousek - no a tam to je!
     Zatřpytí se vám to přímo do očí.

    Naše nová reklama! Reklama na naše stránky!

nehty kopie

 

     Paní Jing, ke které slečinka chodí na nehty, říkala, že tyhle třpytky jsou speciální, že perfektně svítí a září a blyští ve dne i v noci, dokonce prý v noci svítí ještě líp, a i kdyby třeba slečinku napadlo, procházet se za černé noci černým lesem, dokonce i kdyby ji napadlo v tom černém lese sejít dolů do černé rokle, tak ten úžasný třpytek třpyt pořád nikdo nepřehlédne.
     Nikdo! zdůraznila paní Jing.

    A tak jsem šťastný. Konečně mám pořádně viditelnou reklamu. Jasně bilboard to není, ani nějaký pestře malovaný poutač to není, ale reklama to je. A já budu slečince nadosmrti vděčný, že mi ten svůj palec zapůjčila. Zvlášť když vím, jak je na ty své nehty opatrná.

Takže nezapomeňte: www.drapkem.cz

    A to je vše. Mějte se fajn a sledujte palec.

 

                           tag

 

                                                                                                    

 

Zpět do obchodu